12 ene 2007, 19:25

Лудо вълнение 

  Poesía
790 0 15

 

 

 

Лудо вълнение...

блъска сърце подивяло...

сякаш е птичка,

в клетката обезумяла...

Сън или истина,

питам... нима е тъй хубаво...

или измислям си,

в себе си вгледана глупаво...

Вдигна се цял свят,

сякаш с невидима сила

грабна и мене,

трепетно дъх притаила...

Силици нямам...

за да се съпротивлявам...

слабост  тъй странна

пречи ми да се сражавам...

Колко ще трае?

Как ще живея безсилна?

Никак не зная...

Лека съм и многокрилна...

Лудо вълнение ...

Сън ли е или наяве?

Стих с умиление

чувствата нежни изпява...

 

12.01.2007

 

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??