Лудо вълнение...
блъска сърце подивяло...
сякаш е птичка,
в клетката обезумяла...
Сън или истина,
питам... нима е тъй хубаво...
или измислям си,
в себе си вгледана глупаво...
Вдигна се цял свят,
сякаш с невидима сила
грабна и мене,
трепетно дъх притаила...
Силици нямам...
за да се съпротивлявам...
слабост тъй странна
пречи ми да се сражавам...
Колко ще трае?
Как ще живея безсилна?
Никак не зная...
Лека съм и многокрилна...
Лудо вълнение ...
Сън ли е или наяве?
Стих с умиление
чувствата нежни изпява...
12.01.2007
© Дидислава Все права защищены
Браво Диди!
Красиво си го описала!