14 ene 2010, 16:09

Луната 

  Poesía » De amor
551 0 0

Виждам луната в небето пълна е пак,

а в сърцето ми е само мрак,

страшно е като те няма,

в душата зее яма.

Сърцето, което в лед е обвито,

къде ли днес е скрито?

Надявам се да разбера,

за да мога чувствата с леда да потуша.

Не обичам липсата ти да усещам,

защото не искам да се подвеждам,

че може да се върнеш при мен,

за да съжаляваме някой ден!

© Светослав Щерев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??