Лунна пътека
Вървя по лунна пътека
под поглед на ярки звезди,
тя ме отвежда далече - там,
при мойте крилати мечти.
Озарена от таз светлина,
докосвам съдбата с ръка -
мечтите, които преследвам
ме отвеждат при твойта душа.
Ти ме чакаш в края на пътя
с любов всеотдайна - кристална сълза,
за да тръгнем двама обратно,
сътворили нашата съдба.
Звездите светят по-силно,
осребряват млечния път и блести -
двама влюбени вървят по пътека,
осветена от бляскави лунни лъчи.
© Нина Павлова Todos los derechos reservados