10.11.2007 г., 21:25 ч.

Лунна пътека 

  Поезия » Любовна
1139 0 9
 

Лунна пътека

 

Вървя по лунна пътека

под поглед на ярки звезди,

тя ме отвежда далече - там,

при мойте крилати мечти.

 

Озарена от таз светлина,

докосвам съдбата с ръка -

мечтите, които преследвам

ме отвеждат при твойта душа.

 

Ти ме чакаш в края на пътя

с любов всеотдайна - кристална сълза,

за да тръгнем двама обратно,

сътворили нашата съдба.

 

Звездите светят по-силно,

осребряват млечния път и блести -

двама влюбени вървят по пътека,

осветена от бляскави лунни лъчи.

© Нина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??