13 nov 2012, 12:36

Лунни слънчогледи 

  Poesía » Odas y poemas
484 0 0

... пресъхнала луна сънува приливи,

 завижда ни за бурите

и всяка сутрин бори се за капчици роса,

но с утрото заспива в жадна меланхолия...

 

Тичаме цяла вечност преди изгрева,

 но не можем да стигнем себе си,

 а луната по лицата ни, леко замислени,

 бавно и тихо оставя вампирски загар...

© Петър Евтимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??