13 нояб. 2012 г., 12:36

Лунни слънчогледи 

  Поэзия » Оды и поэмы
485 0 0

... пресъхнала луна сънува приливи,

 завижда ни за бурите

и всяка сутрин бори се за капчици роса,

но с утрото заспива в жадна меланхолия...

 

Тичаме цяла вечност преди изгрева,

 но не можем да стигнем себе си,

 а луната по лицата ни, леко замислени,

 бавно и тихо оставя вампирски загар...

© Петър Евтимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??