30 mar 2007, 9:03

лястовици 

  Poesía
658 0 7
усет за любов
гнездят в душите
лястовици
ние ли сме вестителите
съзидаващи
тези малки храмове
ухаещи на пролетен цвят
и живот
сезоните ни раждат
и ни сменят
а ги чувстваме
сякаш те се въртят
но всъщност ние
се движим и бързаме
за да минат отново
лято
есен
зима
и ако можем
сами да родим
във нас
пролетта
или ние
да се преродим
във нея

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??