Лятно утро ме събуди
с изгрев – розов морски стих,
влизам в скромен ден, но чуден,
весел съм възторг, но тих.
Само капка морска искам
върху лъч да полети,
до морето да съм близко
и до ято от мечти.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados
Благодаря, Руми