26 авг. 2022 г., 08:58

Лятно утро 

  Поэзия
240 0 3

Лятно утро ме събуди

с изгрев – розов морски стих,

влизам в скромен ден, но чуден,

весел съм възторг, но тих.

 

Само капка морска искам

върху лъч да полети,

до морето да съм близко

и до ято от мечти.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??