Aug 26, 2022, 8:58 AM

Лятно утро 

  Poetry
252 0 3

Лятно утро ме събуди

с изгрев – розов морски стих,

влизам в скромен ден, но чуден,

весел съм възторг, но тих.

 

Само капка морска искам

върху лъч да полети,

до морето да съм близко

и до ято от мечти.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??