13 abr 2009, 9:05  

Лятото 

  Poesía » De amor
541 0 10

Лятото с приятелите си
пие бира.
А мене ме храни
със залъци
от слънчевата си пита.
С пълни шепи ми гребе
вода от Небето.
С птичи крила
милва лицето ми.
И ми плете венец
от НЕЗАБРАВКИ.
Не му пука от никого!

Ако ме целуне
ще вдигне ли крак
Земята?

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??