Apr 13, 2009, 9:05 AM  

Лятото 

  Poetry » Love
571 0 10

Лятото с приятелите си
пие бира.
А мене ме храни
със залъци
от слънчевата си пита.
С пълни шепи ми гребе
вода от Небето.
С птичи крила
милва лицето ми.
И ми плете венец
от НЕЗАБРАВКИ.
Не му пука от никого!

Ако ме целуне
ще вдигне ли крак
Земята?

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??