28 mar 2008, 15:09

Лъжа 

  Poesía » Otra
851 0 23
Заслушах се във твоето ,,обичам те''!
Студено беше, като тази нощ.
А някога ми казваше ,,заричам се
да ти даря най-пламенна любов!''

Какво от туй, че още си при ,,своите'',
щом истината лъха на лъжа?
Безименни останаха въпросите,
крещящи вътре в моята душа!

Не зная още колко ли ще мога
със залезите да съм сам-сама.
Със тебе да деля леглото, хляба...
а с другите да скиташ през деня!

Сега пак казваш старото ,,обичам те'',
но погледът ти някак e студен!
Чувствата захвърлени са в ъгъла.
От празнота в гърдите си смутен!

1999г. :)

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??