Mar 28, 2008, 3:09 PM

Лъжа 

  Poetry » Other
849 0 23
Заслушах се във твоето ,,обичам те''!
Студено беше, като тази нощ.
А някога ми казваше ,,заричам се
да ти даря най-пламенна любов!''

Какво от туй, че още си при ,,своите'',
щом истината лъха на лъжа?
Безименни останаха въпросите,
крещящи вътре в моята душа!

Не зная още колко ли ще мога
със залезите да съм сам-сама.
Със тебе да деля леглото, хляба...
а с другите да скиташ през деня!

Сега пак казваш старото ,,обичам те'',
но погледът ти някак e студен!
Чувствата захвърлени са в ъгъла.
От празнота в гърдите си смутен!

1999г. :)

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??