Не искам да съм камъче във обувката,
трън в петата и пръчката между спиците,
да ме гледат слепци под лупа
и от пълзящи да правя птици!
Аз не мога да съм нейде в ъгъла,
под леглото, или зад завесата.
Номер две е по-скоро присъда,
вместо оргазъм на чужд адрес.
И не вярвам в порочни практики,
но светена вода не пия.
Живота, неоспорим от факти е.
Убедих се, че няма магии.
И понеже съдбата ни срещна,
(не, защото съм те измислил),
обожавам всичките мои грешки,
иначе нямаше да си ми наистина!
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов Todos los derechos reservados