3.03.2022 г., 11:12 ч.

Любима грешка 

  Поезия » Любовна
242 1 1

Не искам да съм камъче във обувката, 
трън в петата и пръчката между спиците, 
да ме гледат слепци под лупа
и от пълзящи да правя птици! 
Аз не мога да съм нейде в ъгъла, 
под леглото, или зад завесата. 
Номер две е по-скоро присъда, 
вместо оргазъм на чужд адрес. 
И не вярвам в порочни практики,
но светена вода не пия. 
Живота, неоспорим от факти е. 
Убедих се, че няма магии. 
И понеже съдбата ни срещна, 
(не, защото съм те измислил), 
обожавам всичките мои грешки, 
иначе нямаше да си ми наистина! 

 

Стихопат. 
Danny Diester

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??