Mar 3, 2022, 11:12 AM

Любима грешка 

  Poetry » Love
255 1 1

Не искам да съм камъче във обувката, 
трън в петата и пръчката между спиците, 
да ме гледат слепци под лупа
и от пълзящи да правя птици! 
Аз не мога да съм нейде в ъгъла, 
под леглото, или зад завесата. 
Номер две е по-скоро присъда, 
вместо оргазъм на чужд адрес. 
И не вярвам в порочни практики,
но светена вода не пия. 
Живота, неоспорим от факти е. 
Убедих се, че няма магии. 
И понеже съдбата ни срещна, 
(не, защото съм те измислил), 
обожавам всичките мои грешки, 
иначе нямаше да си ми наистина! 

 

Стихопат. 
Danny Diester

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??