12 feb 2010, 9:54

Любимци - сенрю 

  Poesía » Para niños
476 0 7

 

Малката гушва Барби

заспива щастлива

аз спя с две Барбита

 

♥♥♥

 

Малкият гушва Мечо Пух

пухкава тишина

Прасчо страда от безсъние

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??