12.02.2010 г., 9:54 ч.

Любимци - сенрю 

  Поезия » За деца
478 0 7

 

Малката гушва Барби

заспива щастлива

аз спя с две Барбита

 

♥♥♥

 

Малкият гушва Мечо Пух

пухкава тишина

Прасчо страда от безсъние

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??