10 may 2012, 17:08

Любов... 

  Poesía
927 0 15

Орлови нокти
в небето.
Разкъсана тишина.
Трепет в сърцето,
морски недра.
Перла,
лунна светлина.
Закрила,
протегната ръка.
Венец. Порок. Съдба.
Аз и ти...
Любов с крила.
Път с нишка от дъга...

© Елeна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??