May 10, 2012, 5:08 PM

Любов... 

  Poetry
926 0 15

Орлови нокти
в небето.
Разкъсана тишина.
Трепет в сърцето,
морски недра.
Перла,
лунна светлина.
Закрила,
протегната ръка.
Венец. Порок. Съдба.
Аз и ти...
Любов с крила.
Път с нишка от дъга...

© Елeна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??