10.05.2012 г., 17:08 ч.

Любов... 

  Поезия
924 0 15

Орлови нокти
в небето.
Разкъсана тишина.
Трепет в сърцето,
морски недра.
Перла,
лунна светлина.
Закрила,
протегната ръка.
Венец. Порок. Съдба.
Аз и ти...
Любов с крила.
Път с нишка от дъга...

© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??