12 abr 2011, 18:20

Любов 

  Poesía » De amor
1125 0 0

Всеки иска да обича,

но има ли подходящ човек,

сърцето ти да вземе

и своето да даде.

 

Да мразиш, да убиваш,

да жертваш свобода -

истинската любов

е всичко на света.

© Петя Лефтерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??