12 апр. 2011 г., 18:20

Любов 

  Поэзия » Любовная
1131 0 0

Всеки иска да обича,

но има ли подходящ човек,

сърцето ти да вземе

и своето да даде.

 

Да мразиш, да убиваш,

да жертваш свобода -

истинската любов

е всичко на света.

© Петя Лефтерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??