Apr 12, 2011, 6:20 PM

Любов 

  Poetry » Love
1129 0 0

Всеки иска да обича,

но има ли подходящ човек,

сърцето ти да вземе

и своето да даде.

 

Да мразиш, да убиваш,

да жертваш свобода -

истинската любов

е всичко на света.

© Петя Лефтерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??