12.04.2011 г., 18:20 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
1130 0 0

Всеки иска да обича,

но има ли подходящ човек,

сърцето ти да вземе

и своето да даде.

 

Да мразиш, да убиваш,

да жертваш свобода -

истинската любов

е всичко на света.

© Петя Лефтерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??