Някой ден ще те събудя
с роса от майски дъжд.
И дори усмивка пролетна, щастлива
на теб във утрото ще подаря.
Някой ден любов ще те събудя...
с лъчите слънчеви ще те погаля аз.
Ако ли пък не!? До теб смирен
ще легна в черната земя.
И към небето и звездите
вечно ще се взирам,
ще съзерцавам любовта.
Ако някой ден от тука си отида!?
Ти знай любов, за теб мечтаех,
за тебе истински копнеех,
усетих те, почувствах с тебе бях.
© Ангел Todos los derechos reservados