5 oct 2018, 10:20

Любов крадена 

  Poesía » De amor
579 1 3

Грешна си чужда а толкова моя
Мъка единствена болест проклета
Грешка нелепа убила героя
Нежност и жажда превзета
Искреност мисъл толкова мила
Рана кървяща убиваща... знаем
Толкова истинска с мене си била
И колко усмивки си дала на заем
Идваш и тръгваш това е играта
Имам те нямам отново в очакване
Даваш и взимаш на човека крилата
С на пръстите едното щракване
Друг съм и друга си нямало връщане
Вселената наша е в миг изоставена
Колкото пъти назаде се връщаме
Виждаме нашата любов крадена....

© П.Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не струва.
  • Да, има леки граматически грешки, но този обратен словоред и липсата на препинателни знаци правят стиха много оригинален. Затова тук има опция за коментари, лично аз много съм се учила от колегите, коментирали стиховете ми, както и прозата!
  • Интересни рими...
Propuestas
: ??:??