2 nov 2009, 12:56

Любов на парченца 

  Poesía
1179 0 29

Парченцата любов (като от хляба крайчец),

така приличат на изгряваща луна.

Търкалят се, събират се, узряват

и парят като късчета слънца.

 

Ту вдъхновяват (трошички от мечта),

примамливи като желана вяра.

Но никога със цялост не огряват,

и никога не дават прост съвет

 

… до изгрев как да ги дочакаш.

 

 

17.02.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??