7 jul 2007, 11:46

ЛЮБОВ НАТЮР 

  Poesía
524 0 6
Отплува по вълните със прибоя
очакван - "Аполон" излян.
Политна нейде към простора,
сякаш от любов пиян.
А  споменът крещи  за среща,
ела, дори без страст при мен!
Не ме прави злочеста,
аз искам само, само  твоя ден!

А всичко беше приказка вълшебна:
от мойта красота  бе прикован,
а музиката беше само, само наша,
нощите "Парижки", месец - май!
Ний бяхме до премала влюбени,
над нас летеше  приказен "Амур"
и сякаш бяхме се изгубили,
в картина- рисувана натюр!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??