Здравей, моя любов неочаквана!
Като огромна вълна заля ми сърцето,
отне ми дъха и ме издигна в небето.
Сякаш жаркото слънце погали
нежно страните ми,
а пък лудият вятър заплете косите ми.
Целият свят ми превърна
в една синя безкрайност,
дето няма умора, тъга и сълзи,
а само ухание на морска зора,
шепот на влюбени чайки
и учестеният ритъм на наште сърца.
Тази вселена е моят оазис,
моето днес и сега.
Няма вчера, няма и утре.
Има само пясък, море и луна,
тиха песен на близък прибой
и светлина от звездния строй.
Дали ще запазим всичко това?
Вече лятото свършва,
но не и любовта.
© Румяна Todos los derechos reservados