28 jul 2013, 16:14

Любовен опонент 

  Poesía » De amor
414 0 3

Знам, че в живота съществува баланс,
късметът следи - нещастието дебне,
всяко нещо си има своя втори шанс -
и всичко мога да забравя, но теб не!

 

Не тръгвай, не тръгвай точно днес,

не и когато толкова време чаках,

защо в този малък за мене прогрес

ме караш след теб да гледам в мрака.

 

Гледахме в една посока, в една точка,

докато не стана мой любовен опонент,

затова ме оставяш, получавам отсрочка,

забравяш ме до някой следващ момент.

 

Мислиш ме за някакъв противник,

затова всяко мое действие е напразно.

Не бъди толкоз сигурна, не съм наивник,

когато се боря, се боря безотказно.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??