Не пита Любовта дали готов си
да полетиш със нея в небесата,
ще можеш ли товара ѝ да носиш,
ще издържи ли порива душата.
Тя просто като буря те връхлита
и те оставя сам да се пречупиш,
нежност и доверие да вплиташ
във ревността, за да не я загубиш.
За Любовта, за тази волна птица,
написани са хиляди истории,
в които е със роля на кралица.
А всъщност тя е винаги една –
магията прекрасна на живота!
И второто ѝ име е Съдба!
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados