25 ene 2009, 16:15  

Любовникът 

  Poesía » De amor
1169 0 31

               

 

 

 

Самотникът с неутолена жажда,

 

копнее нейната любов

 

неустоима.

 

И всеки път,  той буйната очаква -

 

безумно смела,

 

неукротима.

 

И ето я!

 

Връхлита сухата му плът.

 

Залива го стихийната и власт.

 

Разлива се,

 

а той попива я до смърт.

 

Насища го пенливата и страст.

 

За първи и последен път.

 

Неповторимо.

 

Дори и слънцето не може да я пресуши.

 

В единствен миг.

 

Необратимо.

 

Любовникът живота на поредната вълна изпи!

 

                                    

                      

 

08.2007

Julie

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??