14 feb 2021, 22:19  

Любовно 

  Poesía
429 8 19

Вдишай бавно, дълбоко от мен

и влюбѝ се, преди да издишаш.

Ще се скрия в дъха ти стаен

и по твоите чувства ще пиша.

До сърцето ти ще се опра,
като малко дете ще те гушкам,
ако ще и да няма зора
и да пада небето в градушки.
Ако ще ей така да реши
да се свърши света. Да изчезнем.
И да пламнеме като свещи,
изгорили пороя на есен,

аз ще свия в ръцете ти дом,

ще съм всичко, което си искал,

за да бъдеме заедно, щом

само тази любов има смисъл.

© Деница Гарелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??