5 ene 2010, 12:15

Любовта е ничия 

  Poesía » De amor
924 0 5

Поляга мъжкият му свят
до спящо безразличие...
Нощта потъва в лилав цвят,
а дните са двулични...

Приспива тихата си страст,
завива я с безличие,
разбира с болка в тоя час,
че любовта е ничия.

© Рот Блак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??