5 янв. 2010 г., 12:15

Любовта е ничия 

  Поэзия » Любовная
928 0 5

Поляга мъжкият му свят
до спящо безразличие...
Нощта потъва в лилав цвят,
а дните са двулични...

Приспива тихата си страст,
завива я с безличие,
разбира с болка в тоя час,
че любовта е ничия.

© Рот Блак Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??