Jan 5, 2010, 12:15 PM

Любовта е ничия 

  Poetry » Love
1037 0 5

Поляга мъжкият му свят
до спящо безразличие...
Нощта потъва в лилав цвят,
а дните са двулични...

Приспива тихата си страст,
завива я с безличие,
разбира с болка в тоя час,
че любовта е ничия.

© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??