20 oct 2006, 23:08

Любовта ми потича към тебе 

  Poesía
642 0 16

Ти отдавна ме търсиш, а аз

чаках твоите стъпки да чуя

и ето,  желаният час

ни събра  в тази наша магия.

 

Като тиха сълза,като блян,

като вятърно нежна поема

ти пристигна в душата ми цял,

цял живот съм обичала тебе

 

не с онази връхлитаща страст,

що изгаря душите без време

и от болката - зинала паст

любовта претворява във бреме.

 

Като изворна жива вода

любовта ми потича към тебе -

с един неутихващ копнеж

в твойта душа да се влее:

 

там, където, аз знам,че море

укротяваш от чувства за мене,

там, където, аз знам, векове

ще пребъдва любов окрилена.

© Росица Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??