9 feb 2010, 13:57

Любовта остава 

  Poesía » De amor
1028 0 5

Дори след горския пожар
поникват дивите цветя,
дори след смазващата буря
остават здрави семена.

Дори след лепкавия мрак
изгрява нейде пак звезда,
дори след болката във нас
остава тихо любовта.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??