Feb 9, 2010, 1:57 PM

Любовта остава 

  Poetry » Love
1044 0 5

Дори след горския пожар
поникват дивите цветя,
дори след смазващата буря
остават здрави семена.

Дори след лепкавия мрак
изгрява нейде пак звезда,
дори след болката във нас
остава тихо любовта.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??