9.02.2010 г., 13:57 ч.

Любовта остава 

  Поезия » Любовна
1041 0 5

Дори след горския пожар
поникват дивите цветя,
дори след смазващата буря
остават здрави семена.

Дори след лепкавия мрак
изгрява нейде пак звезда,
дори след болката във нас
остава тихо любовта.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??