Вярвайте в любовта
тази
мистерия светла
от Бога
вълшебство
дар за мен
и за теб
пролетно цвете
след
болката разцъфтяло
синева небесна
след
мрак изстрадан
и печал
сълза от лято
останала
в шепа есенни листи
вятър
брега целуващ
на тъжна
зимна река
ласката топла
на дъжд
през дните преминал
от облак нежност
дошъл
нощите топли
дарил ни
музика
с ноти небесни
от сърца сътворена
дъх живителен
и мил
от крилото
на птица...
Вярвайте в любовта
тази
мистерия светла
в мечтата съдбовна
която
със звездите
ни среща...
http://www.youtube.com/watch?v=cr_0tDvDhFo
МУЗИКА > Il Mistero Dell'Amore - Andrea Bochelli
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados