20 abr 2008, 7:24

Люлякова свежест 

  Poesía » Otra
1453 0 34

Люлякова свежест

щедро разцъфтя.

Стоплиха ни с нежност

пролетни цветя.

 

Всичко се събуди

за красив живот.

Пъстри пеперуди.

Птичи хоровод.

 

Лекокрила песен

с радост полетя...

Цветница чудесна

сгря ни с красота.

 

                                   Честит празник на всички именници!

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??