Люлякова свежест
щедро разцъфтя.
Стоплиха ни с нежност
пролетни цветя.
Всичко се събуди
за красив живот.
Пъстри пеперуди.
Птичи хоровод.
Лекокрила песен
с радост полетя...
Цветница чудесна
сгря ни с красота.
Честит празник на всички именници!
© Вилдан Сефер Все права защищены