Ти сещаш ли се... М?!
Там някъде адрес забравен,
в бяло стихче без картинки,
шепти и стене ...зова отправен.
Ти сещаш ли се ...М ?!
Или пак си казваш.."Да го духа!",
но знай, вятърът небрежен,
с дъжда... в Душата чука.
Ти сети ли се ... М?!
Или пак с очи ме гониш?
...как в най щастливите моменти,
за вятъра, във вятъра на капчици се рониш ...М?!
© Todos los derechos reservados
Преди си драскахме в тетрадките, а сега тук.