18 may 2010, 17:36

Магия 

  Poesía » De amor
841 0 0

                       

 

 

   Вълшебница с пръчица алена

   чудеса навред сътворява

   Обикаля тя света ни непокварена

   облечена в рокля бяла


   Тя ходеща бродеща скитаща

   с пръчката си ни докосва

   Омайна весела и от радост бликаща

   нас хората често омагьосва


   Потупна и мене веднъж

   обърнах се аз напълно нехаеща

   Казах ù сприхаво "Къш!"

   ала остави ме тя влюбена и сияеща

© ЗаМеЧтАнОтО ДеТе Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??