Вълшебница с пръчица алена
чудеса навред сътворява
Обикаля тя света ни непокварена
облечена в рокля бяла
Тя ходеща бродеща скитаща
с пръчката си ни докосва
Омайна весела и от радост бликаща
нас хората често омагьосва
Потупна и мене веднъж
обърнах се аз напълно нехаеща
Казах ù сприхаво "Къш!"
ала остави ме тя влюбена и сияеща
© ЗаМеЧтАнОтО ДеТе All rights reserved.