21 ene 2011, 23:40

Майсторичка 

  Poesía » De humor
1069 1 11

Уж е дребно, малко,  бръмбазъче хилавичко,

с кичури-пружинки и очи-слънца,

а пък се оказа, че е толкоз жилавичко,

та разчувства своя татенце-скала…

 

Уж бе силен, гневен, безкомпромисен със всички,

кибритлия-татко, със авторитет,

ала най-подире си намери майсторичка,

щом му заговори – сякаш капе мед…

 

Мигне ли с очички, накриви ли  устничките,

татковата строгост с лекота топи.

Упорита тя е до върха на букличките,

чак не е за вярване как го промени…

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??